Kennel Macollie

Gästbok

Tack för att du besöker min hemsida. Skriv gärna en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto om du vill. 🤗

Skrivet av Jane Allansson, den 13. nov, 2018

Hej,
Vilken fin och innehållsrik hemsida du gjort! Tycker särskilt mycket om hur du beskriver träningsmetoder (förutom att titta på hundarna förstås).
Jag förbereder mig för ett liv med hund och då gärna en Phalene. I vår har jag slutat jobba och har mycket tid att ägna åt en ny familjemedlem. På återhörande!

Skrivet av margareta henrikson, den 5. sep, 2018

Hej såg att du hade en vuxen phalene till salu våran familj har haft en phalene som blev 15 år vi fick ta bort våran fina mozart för 2 år sedan och söker nu en ny familjemedlem vi bor i hus och har skogen nära även en sommarstuga så vi är mycket ute i skog och mark vi är 2 vuxna med en 18 årig son som snart skall flytta så det blir lite ensamt här hemma

Skrivet av Carina Hellsten, den 16. feb, 2018

Hej, Pia Burvall =)
Vad trevligt att du är intresserad av en av våra hundar.

Jag skickar ett mail till dig, så hörs vi av.

MVH Carina Hellsten, kennel Macollie

Skrivet av Pia Burvall, den 16. feb, 2018

Hej,
Jag är en pensionär utanför Bengtsfors. Bor tillsammans med en man, tre katter och en blandrashund. Hunden är en mix Schäfer/Husky, 8år, två katter är bondkatter som mestadels håller sig ute eller i tvättstugan och sedan är det min Ragdoll som är två år.
Jag önskar mig nu en liten hund och är intresserad av både Phaléne och Rusky Toy. Då vi ibland åker till barnen och måste få plats i bilen så gäller en liten hund, dessutom kan jag inte längre gå timmeslånga promenader, mest går jag ca 30 minuter, 3-4 gånger per dag.
Undrar lite om den vuxna tiken finns kvar eller om du har valpar för leverans inom snar tid.

Skrivet av Alexia, den 1. feb, 2018

Hej! Jag ska köpa en hund runt juni och kollar runt vilken ras som hade passat. Jag föll för russkiy toy direkt, både utseendet och egenskaperna! Jag är väldigt nyfiken och har några frågor som hade varit jätte snällt om du kunde svara på. Nu bor jag i ett stort hus med trädgård men ska nog flytta till en lägenhet, är det något problem? Är det en bra nybörjare hund? Passar den ihop med en katt? Skulle du kunna berätta lite om den både positivt och negativt. Sen undrar jag om du har planerat någon parning till sommaren(juni/juli) ? Med vänlig hälsning, Alexia.

Skrivet av Emma Olsson, den 10. aug, 2017

Hej.
Vilken fin och informativ hemsida ni har. Hoppas på att få komma på besök.....alltid är det nått som stoppar. Vill så gärna se era fina hundar.

Skrivet av Carina Hellsten , den 24. jul, 2017

Åh, lilla söta Oliver! 💙
Vad kul att ni tittade in. 🤗

Skrivet av Annika, den 23. jul, 2017

En liten hälsning från Stockholm !
Dominique d-kull ( oliver)

Skrivet av Carina Hellsten, den 1. jul, 2017

Tack Sofie.
Vi väntar med spänning på valparna.
Det ska bli så roligt.

Du har också en sötnos ser jag. =)

Skrivet av Sofie, den 26. jun, 2017

Vad vacker Kitty är. Spännande att få se valparna sedan😊

Skrivet av ttstil.se, den 11. apr, 2017

Jag älskar de bilder du delar, och mycket vacker webbdesign

Skrivet av kevinluo, den 12. sep, 2016

Fotot ser så vacker.

Skrivet av Laila Ekman Arvidsson, den 18. dec, 2015

Oddsen ser dåliga ut för oss att köpa hund!Min man har gjort en bypass-operation för ett år sedan och är ingen vidare pigg och blir 80 år i maj !Det blir synd om hunden att flytta från ert paradis,som hon känner sig hemma i och osäkerheten med oss i storstaden!

Skrivet av Carina Hellsten, den 14. dec, 2015

Hej Laila! =)
Vad roligt att du är intresserad av lilla Vanna.
Jag har skickat ett mail till dig.

Med vänlig hälsning

Skrivet av Laila Ekman Arvidsson, den 14. dec, 2015

Hej,är intresserad av lilla Havanna ! Vår lilla Phalene-tik ,fick vi avliva för 4 mån. sedan och vi saknar henne mycket! Vi har funderat över om vi vågar köpa en hund till, jag har precis fyllt 77 år!Tänkte oss en vuxen hund i så fall! Undrar om er kennel ligger i Tostared? Skulle vara härligt med en Phalene igen!Vi bor väster om Göteborg !